Favoriete plek in Dordrecht: 
Mijn oma woonde aan Maartensgat, vlak naast deze poort. Zij vertelde mij graag verhalen over Dordrecht. Het verhaal dat de meeste indruk heeft gemaakt en altijd is blijven hangen, is het verhaal dat er toe heeft geleid dat Dordtenaren ‘’schapenkoppen’’ worden genoemd. Een schaap in mensen kleding de poort door proberen te krijgen, hoe verzin je het!

Wat doe ik: 
Sinds 4 jaar ben ik fractieassistente van de GroenLinks fractie in Dordrecht. Naast politiek heb ik een voorliefde voor verkopen. Daarom ben ik werkzaam als accountmanager voor een online uitzendbureau.

Waarom GroenLinks: 
‘’Links’’ is mij met de paplepel ingegoten. Sociaal was voor ons gezin een kernwaarde. Maar wat is Sociaal? Zorgen voor elkaar? Geld genoeg voor iedereen? Rond mijn 20ste kwam ik tot de conclusie dat sociaal voor mij al het bovenstaande betekent, maar ook dat je een mooie, schone en gezonde wereld achterlaat voor de generaties die nog komen. De partij die deze zaken het beste bij elkaar brengt, is en blijft voor mij GroenLinks

Wat ga ik doen voor Dordrecht:
Wij wonen in een stad met veel actieve bewoners. Ik wil mij hard maken voor het beter faciliteren van burgerinitiatieven door de gemeente. Een speciale focus wil ik houden op de jongeren in de stad. Er voor zorgen dat jongeren in Dordrecht weer aansluiting vinden bij de politiek staat daarom boven aan mijn lijstje.